Home / Doesburg / OFM BV winnaar 2015 in Fashionbranche De Succesfactor

OFM BV winnaar 2015 in Fashionbranche De Succesfactor

DOESBURG – Only for Men is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Fashionbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een spraakmakende onderneming binnen de mannenmodebranche.

‘Innovatie is het sleutelwoord bij Only for Men, dat ook een grote winkel heeft in Doesburg. Zij is continu bezig haar belevingsconcept verder uit te breiden en te verbeteren, om zo beter te kunnen concurreren met andere fashion-retailers.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Only for Men (2002) een voorbeeld van integer ondernemerschap. ‘Only for Men is een van de opmerkelijkste bedrijven op het gebied van mannenmode. Zij onderscheidt zich door de grote kennis en ervaring die in de loop van de jaren is opgebouwd, maar ook dankzij de bijzondere combinaties die zij haar klanten voorschotelt. Bijvoorbeeld door fashion te combineren met een café, een restaurant of andere vormen van entertainment. Ook met voorzieningen die de man faciliteren, zoals parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid om je nieuwe broek ter plekke op de juiste lengte te laten maken. Dat er behoefte is aan een dergelijk ‘belevingsconcept’ blijkt wel uit het feit dat het bedrijf sterk groeit, want recentelijk werden in korte tijd vijf nieuwe vestigingen geopend. Only for Men heeft inmiddels 14 vestigingen in Nederland en telt ruim 150 werknemers. Het bedrijf is zeer innovatief ingesteld en durft duidelijk anders te denken dan anderen. Daarnaast wordt veel geïnvesteerd in de vakkundigheid en motivatie van de medewerkers.’

Meer informatie: www.onlyformen.nl
 

Lees ook

Ode aan Grensverleggers

DOESBURG- In het kader van het erfgoedfestival Over de grenzen van Gelderland werd op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.