Home / Dieren / Ford dealer Jurrius trots op 1.0-liter EcoBoost motor

Ford dealer Jurrius trots op 1.0-liter EcoBoost motor

DIEREN – Het is de tijd voor een vlag aan de voorgevel, om feestelijk melding te maken van een behaald schooldiploma. Ook bij Ford dealer Auto Jurrius mag de vlag uit, maar dan voor de kleine 1.0-liter EcoBoost benzinemotor.

Deze ultramoderne krachtbron heeft vanwege het enorm lage brandstofverbruik en het indrukwekkende prestatievermogen de achtste prijs in vier jaar tijd gekregen bij de prestigieuze ‘International Engine of the Year Awards’ 2015.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is de Ford 1.0-liter EcoBoost uitgeroepen tot Best Engine Under 1.0-litre. Vorig jaar was de 1.0 liter EcoBoost de eerste motor die drie keer op rij werd uitgeroepen tot algehele International Engine of the Year.
Mathijs Philippo van Ford dealer Auto Jurrius: “Maar liefst tien modellen uit ons Ford-leveringsprogramma kunnen worden uitgerust met deze 1.0-liter EcoBoost-motor. Vorig jaar was zelfs iedere vijfde verkochte Ford uitgerust met deze motor. Voor de Fiesta was dit zelfs bijna twee op de vijf."
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.