Home / Velp / Klanten Coop Velp sparen voor korting op boodschappen

Klanten Coop Velp sparen voor korting op boodschappen

VELP – Coop hecht veel waarde aan verbeteren en vernieuwen. Op dit moment loopt bij vijf winkels van de supermarktorganisatie – waaronder Coop Velp – een pilot met Coop Bespaarpoen. Coop Bespaarpoen is korting sparen op boodschappen bij Coop. Bespaarpoen ontvang je bij aankopen bij meer dan 2.300 webwinkels in Nederland. Het gespaarde kortingsbedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van de boodschappen.

Coop Bespaarpoen is een spaarprogramma waarbij klanten van Coop sparen voor korting op boodschappen bij Coop. Wanneer Coop-klanten vanuit de Coop Bespaarpoen-omgeving een aankoop doen bij een van de deelnemende webwinkels, ontvangen ze een korting die ze op elk moment uit kunnen laten betalen. In dit geval printen ze een kortingsvoucher uit en leveren ze dit tijdens het afrekenen in bij hun Coop. Het kortingsbedrag wordt in mindering gebracht op het totale bedrag van de boodschappen.

Coop Velp werkt inmiddels alweer een paar weken met Coop Bespaarpoen. Het spaarprogramma wordt erg positief ontvangen door de klanten van de winkel en ook de winkel zelf is tevreden. Klanten kunnen zich met hun Coop Klantenkaart aanmelden voor Coop Bespaarpoen op de website coop.nl/bespaarpoen. Na het aanmelden en inloggen zien zij bij welke webwinkels ze voor korting op boodschappen sparen en hoeveel korting ze sparen.
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.