Home / Rheden / Firstlady zamelt kleding in voor goede doel

Firstlady zamelt kleding in voor goede doel

RHEDEN – Modezaak Firstlady in Rheden zamelt kleding in voor de Stichting Mensen in de Bijstand (MidB). Deze stichting helpt mensen die moeten leven van een minimum-inkomen of een uitkering. MidB regelt ook de kledinguitgifte voor de gemeente Rheden op de locatie in Dieren.

Aan de Worth Rhedenseweg in Rheden, bij Firstlady voor de deur, wordt momenteel gewerkt aan riolering en bestrating. Er is wat overlast, vandaar dat Firstlady en de stichting MidB samen deze actie hebben opgezet. Zo is er voor iedereen een extra reden om naar Firstlady te komen.
De komende weken ontvangen klanten bij inlevering van een nog draagbaar kledingstuk 20 procent korting op een nieuwe aankoop. Een goede reden dus om de kledingkast eens goed uit te zoeken. Gedragen kleding is geld waard en bovendien levert het een mooie bijdrage aan de kledinguitgifte. De actie geldt alleen bij Firstlady in Rheden en duurt tot en met zaterdag 18 juli.
 

Lees ook

Sportcombinatie Rheden wil Open Club worden

RHEDEN – Voetbalvereniging SC Rheden wil een Open Club worden. Dat betekent dat de accommodaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.