Home / Eerbeek / Poelier Henk Derks op standplaatsen in Eerbeek en Rheden

Poelier Henk Derks op standplaatsen in Eerbeek en Rheden

EERBEEK / RHEDEN – Henk Derks, specialist in kipproducten en eieren, is een bekend gezicht op de weekmarkten in Dieren, Eerbeek en Zutphen. Nieuw is dat hij op vrijdag twee standplaatsen in onze regio heeft. Op vrijdag staat hij met zijn verkoopwagen van 10.00 tot 12.30 uur bij de dorpspomp in Rheden en van 13.00 tot 17.00 uur op het Oranje Nassauplein in Eerbeek.

Het assortiment van Derks bestaat uit heel veel verse kipproducten, verse eieren en een assortiment gebraden kip. Wild is op bestelling leverbaar. Bekend en erg smakelijk zijn de onder hoge druk gefrituurde kipkluifjes. Maar ook verse kippenlevertjes, schnitzels van kip, worst en andere panklare kipproducten maken deel uit van het assortiment. En uiteraard de hele of halve kippen, al dan niet gegrild.
Sinds begin dit jaar verkoopt Henk Derks zijn waar vanuit een nieuwe en van alle gemakken voorziene verkoopwagen. Daarin worden de verse producten onder optimale omstandigheden gekoeld bewaard.

Voor een smakelijk stukje kip of verse eieren kunnen mensen in Rheden en Eerbeek dus voortaan ook op vrijdag in Rheden en Eerbeek terecht.

Foto:
Henk Derks in zijn nieuwe verkoopwagen. Hij staat voortaan op vrijdag ook in Rheden en in Eerbeek – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.