Home / Zutphen / Eijerkamp steunt Stichting Heppie: onbezorgd kind kunnen zijn

Eijerkamp steunt Stichting Heppie: onbezorgd kind kunnen zijn

ZUTPHEN – De firma Eijerkamp heeft een donatie van maar liefst € 7.592,- kunnen overhandigen aan directeur Nina Schmitz van Stichting Heppie. Een prachtig bedrag voor een prachtig initiatief. Een substantieel deel van die som werd opgehaald tijdens de jaarlijkse inruilweken bij het bedrijf.

Het overige deel werd bijeen gebracht door een team van Eijerkamp-medewerkers, dat onlangs meedeed aan de City Hanzeloop in Zutphen en zich daarvoor liet sponsoren.

Stichting Heppie zet zich in voor kinderen in onfortuinlijke situaties. Heppie organiseert voor deze kinderen vakanties en activiteiten, zodat zij positieve levenservaringen en leermomenten opdoen. Vanuit het idee dat alle kinderen recht hebben op gelijke kansen en vanuit de uitgangspunten: positieve aandacht, liefde, warmte, begrip en respect. Het aantal kinderen in een moeilijke situatie stijgt helaas nog steeds en hulp is daarom hard nodig. Nina Schmitz van Stichting Heppie: “Jaarlijks ontvangen wij zo’n 1800 kinderen. Het aantal aanmeldingen blijft groeien. De situaties zijn schrijnend. Deze kinderen staan er om uiteenlopende redenen alleen voor, ze zijn eenzaam en sociaal uitgesloten. Heppie wil dit niet zomaar laten gebeuren en laat zien dat het ook anders kan.”

Eijerkamp vindt het erg belangrijk dat kinderen een onbezorgde jeugd hebben en samen plezier kunnen maken en doneert daarom jaarlijks aan dit goede doel. Dit jaar waren de enthousiaste sponsoring en de gulle giften van klanten opvallend. Dit resulteerde in een prachtige opbrengst. De directie wil iedereen graag danken die dit mede mogelijk heeft gemaakt.
 

Lees ook

Brummenaar opgepakt wegens verboden wapenbezit

ZUTPHEN – Een 53-jarige man uit Brummen is maandagavond door de politie opgepakt omdat hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.