Home / Rheden / Rheko F2 kampioen

Rheko F2 kampioen

RHEDEN – Rheko F2 is kampioen geworden en dat is knap. Deze korfballers uit Rheden speelden dit seizoen voor het eerst echt wedstrijden en konden eerst nauwelijks de bal overgooien. Maar nu gaat dat juist heel snel en kunnen ze ook nog heel goed schieten. Het was nog even spannend maar de laatste wedstrijd kon de F2 met een goede overwinning de vlag en wimpel in de top hijsen. Goed gedaan Olaf, Max, Pien, Evi, Julia, Alissa en Yvet. Kinderen van zes of zeven jaar die een willen proberen met dit kampioensteam mee te doen, zijn welkom op het Rheko-veld, aan de IJsselsingel in Rheden (naast het zwembad). Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar rheko@planet.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.