Home / Dieren / Janny’s haarmode naar Dieren verhuisd

Janny’s haarmode naar Dieren verhuisd

DIEREN – Janny’s Haarmode was vele jaren gevestigd in de Doesburgse Meipoortstraat. Janny Kneevel bouwde daar met haar zaak een prima reputatie en een grote trouwe vaste klantenkring op. Vandaar dat ze met een gerust hard op 1 juni van Doesburg verhuisde naar Dieren.

Daar opende ze namelijk in het pand aan de Zuider Parallelweg 46, waarin ook het autobedrijf van haar man is gevestigd, haar nieuwe salon. "Mijn klanten kwam toch al veelal uit plaatsen rondom Doesburg. Voor hen maakt het niet uit of ik in Doesburg of Dieren gevestigd ben. En mijn vaste Doesburgse klanten zien het ook niet als een probleem even iets verder te rijden", legt Janny uit. Bovendien kunnen ze in Dieren gratis voor de deur parkeren.
Van passanten hoeft ze het ook niet te hebben, want Janny’s Haarmode werkt uitsluitend op afspraak. "Dan heb ik alle tijd voor mijn klanten en hoeven die niet te wachten tot ze aan de beurt zijn."
Naast het ‘gewone’ kapperswerk, is Janny gespecialiseerd in haarverlenging. "Ik gebruik de weave techniek, waar veel anderen met extensions werken. Het resultaat van weave is echter veel beter." Janny werkt al vele jaren met de producten van L’Anza-producten en dat blijft ook in Dieren zo. "Ik ben daar namelijk zeer tevreden over", legt ze uit.

Janny’s Haarmode is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Bellen voor een afspraak kan op het nummer: 06-185 145 06.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.