Home / Velp / Assink Era viert 50-jarig bestaan

Assink Era viert 50-jarig bestaan

VELP – Met de komst van een opvallende Amerikaanse caravan met Dodge-truck vierde makelaarskantoor Assink ERA uit Velp het feit dat dit kantoor vijftig jaar geleden gestart werd door de heer H.J. Assink.

Op het plein aan de Overtuin werd de fraaie caravan geplaatst. Die caravan is helemaal in de ERA stijl aangekleed en ingericht en biedt een gezellig zitje, wat al snel bemand werd door bezoekers. Er was gelegenheid om de makelaars en medewerkers te spreken en er werden een hapje en drankje geserveerd.
Veel opdrachtgevers feliciteerden de makelaars met hun jubileum en er werden bloemen en cadeautjes in ontvangst genomen. Voorbijgangers ontvingen op hun beurt een goodiebag en voor kinderen waren er ballonnen. Er was een prijsvraag waarbij een dinercheque voor een diner bij Hugo’s in Velp te winnen was. Hierbij diende de naam van de oprichter van Assink geraden te worden. De winnaar kon de cheque maandag al in ontvangst nemen.

Om het vijftig jarig bestaan te vieren, doneert Assink ERA makelaars dit jaar voor ieder huis dat zij verkopen € 50,- aan een goed doel. Deze doelen zijn het Dushi huis te Ellecom, waar kinderen die niet thuis kunnen wonen worden opgevangen, en het Hospice te Rozendaal, waar terminaal zieke mensen worden verzorgd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.