Home / Velp / Diamanten jubileum voor Paul van Zeeland

Diamanten jubileum voor Paul van Zeeland

VELP – Van marktkoopman met horloges en bijouterieën tot één van de grootste juweliers, zo niet de grootste juwelier, in Gelderland, met vestigingen in Velp, Nijmegen en Wageningen. Dit is de ontwikkeling die Paul van Zeeland Juweliers de afgelopen zestig jaar heeft doorgemaakt. De juwelier is vandaag de dag een begrip in de regio en uniek in zijn soort.

Paul van Zeeland Juweliers wordt nog steeds gekenmerkt door de enorme handelsgeest, oprechte interesse voor de klant en een serviceniveau waar je u tegen zegt. Dat blijkt uit de mening van mevrouw van Dam: "Ik kom graag bij Paul van Zeeland Juweliers, je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en ze hebben bijna alles. Als ze iets niet op voorraad hebben, dan bestellen ze het óf laten ze het speciaal voor mij maken door één van de goudsmeden. En als kers op de taart pakken ze mijn aankoop altijd heel mooi in, het is echt een verwennerij om er te komen’’, aldus mevrouw van Dam, een zeer tevreden klant.

www.paulvanzeelandjuweliers.nl

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.