Home / Doesburg / Joris valt in de prijzen met Monuta-verzekering

Joris valt in de prijzen met Monuta-verzekering

DOESBURG – Joris Lindner uit Doesburg heeft een mooie prijs ontvangen van Monuta. Joris was tot zijn achttiende verjaardag gratis meeverzekerd op de Monuta-uitvaartverzekering van zijn ouders. Nu hij achttien is geworden, werd het dus tijd voor een eigen verzekering, vonden ook zijn ouders. Leuke bijkomstigheid: Joris won voor 250 euro aan VVV-bonnen. Ans Stoffels, uitvaartverzorger van Monuta, overhandigde de prijs.

Met een uitvaartverzekering van Monuta zijn kinderen tot hun zestiende of achttiende jaar gratis meeverzekerd. Als de verzekering verloopt is het verstandig om tijdig een nieuwe, eigen uitvaartverzekering af te sluiten. Alhoewel de meeste jongeren weinig bezig zijn met het onderwerp. Jongeren tussen de zestien en achttien jaar staan meestal zorgeloos in het leven. Ze worden steeds zelfstandiger en houden zich bezig met school of studie en vrienden, maar meestal niet met uitvaartverzekeringen. Terwijl het toch belangrijk is om hier over na te denken. Om jongeren te prikkelen om na te denken over het nut van een uitvaartverzekering, verloot uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta ieder kwartaal een prijs onder jongeren die niet langer zijn meeverzekerd op de polis van hun ouders en die een eigen uitvaartverzekering afsluiten bij Monuta.
Na hem de VVV-bonnen te hebben uitgereikt vertelde Joris dat hij een opleiding in de ICT aan het volgen was en dat hij een videokaart nodig heeft voor zijn computer. De bonnen zijn dus een mooie bijdrage voor zijn opleiding en toekomst.
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.