Home / Dieren / Nieuwe verkoopborden Grotenhuis Makelaardij

Nieuwe verkoopborden Grotenhuis Makelaardij

DIEREN – Het zal niemand ontgaan dat de woningmarkt weer behoorlijk in beweging is. De aantrekkende vraag heeft Grotenhuis Makelaardij uit Dieren gestimuleerd om een manier te zoeken om serieuze woningzoekers nog eerder in het verkoopproces te bereiken. Dit heeft geleid tot een nieuw kopbordje, waarmee al voordat een woning op funda zichtbaar is, bij de woning kenbaar gemaakt kan worden dat deze te koop komt. In plaats van ‘te koop’ of “verkocht’ staat er “binnenkort op funda’ te lezen. Het bord wordt geplaatst direct nadat iedereen die bij Grotenhuis als woningzoeker ingeschreven staat per e-mail over de nieuwe woning is geïnformeerd. Ook alle collega NVM-makelaars zijn dan reeds op de hoogte gebracht. Het bord overbrugt de periode tussen inverkoopname en actieve vermelding met foto’s en eventueel plattegronden op funda.
Makelaar Fabian Grotenhuis: "Wenst u ook optimaal op de hoogte te zijn van het actuele woningaanbod, dan kunt u zich gratis aanmelden voor de woningzoekendenmailing, of u houdt het straatbeeld extra in de gaten!"
Voor meer informatie over de dienstverlening van Grotenhuis Makelaardij: tel. 0313-450717 of loop binnen bij het kantoor aan de Lindelaan 10a te Dieren.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.