Home / Eerbeek / Vrolijke laatste loodjes

Vrolijke laatste loodjes

EERBEEK – De laatste loodjes zijn normaal gesproken het zwaarst, maar met de kermis in het vooruitzicht, leek het wel alsof de deelnemers van de Vierdaagse in Eerbeek donderdag naar de finish vlogen. Met muziek, bloemen en lekkere cadeautjes was de intocht weer een waar feest.

Vier dagen lang liepen de deelnemers prachtige tochten van 5, 7,5 of 10 kilometer door de prachtige omgeving van Eerbeek. Daarbij werd steeds een aparte route uitgezet voor rolstoelers, zodat echt iedereen mee kon doen aan dit mooie evenement. Fluitend en zingend liepen de deelnemers, vooral leerlingen van de basisscholen, door bos en hei, iedere avond weer glunderend als de finish weer was behaald.
Gelukkig waren de weergoden de lopers gunstig gezind. Dinsdag leek het een onstuimige dag te worden, maar het bleef bij een fikse bries en een beetje miezerige regen. De intocht werd zelfs gelopen bij heerlijke temperaturen. Dat de laatste dag van de vierdaagse de laatste jaren wordt gecombineerd met de kermis, is een gouden greep. Hoe moe van het wandelen ook, de kinderen konden niet wachten om nog even uit te razen bij de diverse attracties.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.