Met 90 per uur op de maaier

HOOILAND – Met een snelheid van soms wel 90 kilometer per uur scheurden zondag meerdere gazonmaaiers door het Hooiland. Het terrein aan de Krommedijk was het toneel van een spectaculaire race.

Het hardst werd er gejuicht voor de lokale favoriet: Moniek van Donkersgoed uit Klarenbeek, nummer 93. Als één van de weinige dames in het gezelschap hield zij zich dapper staande tussen al het mannelijk grasmaaiergeweld. Ook andere regionale helden werden luid aangemoedigd, er waren onder andere deelnemers uit Brummen, Empe en Apeldoorn. Zij streden in verschillende klassen om de eerste plaats.
De gazonmaaierrace maakte deel uit van weer een geslaagde editie van het Hooilands feest. Inwoners van het buurtschap deden weer mee aan onder andere het vogelschieten en genoten tijdens een gezellige feestavond van muziek van de band Leuck. De races op zondag maakten het weekend compleet.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.