Home / Velp / Schoonwater vloeren verhuisd naar Velp

Schoonwater vloeren verhuisd naar Velp

VELP – 35 Jaar lang was Schoonwater vloeren aan de aan Hoofdstraat in De Steeg gevestigd. Maar sinds 1 juni biedt de winkel zijn producten en service aan de Hoofdstraat 157 in Velp. afgelopen zondag werd de nieuwe winkel officieel en feestelijk geopend met genodigden en vaste klanten.

Cees van Dijk nam het stokje zeven jaar geleden over en is als ondernemer blij met de nieuwe locatie: “Eigenlijk is dit gewoon een betere locatie, overzichtelijker, beter zichtbaar en ruimer. Ik hoor vaak van mensen die bijvoorbeeld al tien jaar tussen Dieren en Arnhem rijden en nooit in de gaten hadden dat daar in De Steeg een houtwinkel zat.”
Dat is aan de Hoofdstraat in Velp wel anders. Aan het assortiment van Schoonwater is niets veranderd, maar het aanbod vloeren wordt wat overzichtelijker gepresenteerd in een geheel vernieuwde winkel.
Nog steeds is de hoofdzaak van Schoonwater hout, echte parketvloeren. Maar daarnaast biedt de winkel laminaat, PVC, vloerbedekking en vinyl. Bij de aanschaf worden klanten voorzien van een advies op maat, de vloer wordt bij u thuis opgemeten en vervolgens gelegd. Ook voor onderhoud en reparatie kan men bij Schoonwater terecht. Iedere donderdag is interieurstyliste Angela Lubbers in de winkel aanwezig om klanten interieuradvies te geven. Kleuren van muren en vloeren worden mooi op elkaar afgestemd.
Schoonwater werkt zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Van Dijk: Helaas kan nog niet alles milieuvriendelijk, maar waar het milieuvriendelijk kan, doen we het. Alle lijmen en lakken bijvoorbeeld en het gros van de oliën. Al ons hout is 100 procent Europees hout en met het keurmerk FSC. Schoonwater biedt kwaliteit en een garantie van tien jaar.” Binnenkort ligt de ouderwetse bijenwas bij Schoonwater in de winkel. “Dat wordt nog maar bij één bedrijf geproduceerd.” – Foto Lotte Bienias

www.schoonwatervloeren.nl
Tel. 026 – 4951173
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.