Home / Eerbeek / Spaar nu bij PLUS van voor zestien eigenwijze Minions

Spaar nu bij PLUS van voor zestien eigenwijze Minions

EERBEEK – Ter ere van de Nederlandse première van de knotsgekke Minions-film op 1 juli sparen klanten van PLUS Van Tetering in Eerbeek voor Minions. Bij elke 15 euro aan boodschappen of bij een aantal wekelijkse actieproducten krijgen klanten van PLUS Van Tetering één van de zestien verschillende Minions cadeau. Zet ze op je potlood, pen of stift, en je hebt ze niet meer in de hand. Want Minions, de gele wezentjes bekend uit de film Verschrikkelijke Ikke, zijn eigenwijs en ondeugend. Snorretjes, gekke hoedjes of brillen: ze tekenen van alles en overal. En de Minions nemen graag de schuld op zich…

In PLUS Van Tetering kunnen kinderen, ouders en grootouders bij de servicebalie kleurplaten afhalen voor de Minions-kleurwedstrijd. Kinderen kunnen meedoen in drie verschillende leeftijdscategorieën: nul tot vier jaar, vijf tot zeven jaar en acht jaar en ouder. Binnen elke leeftijdscategorie zijn er drie Minions-prijzen te winnen voor de meest bijzondere ingekleurde kleurplaat. Denk aan een Minions-strandemmertje voor de kleintjes of een skateboard met Minions voor de grootse kinderen.
PLUS heeft voor haar klanten zestien verschillende Minions laten maken, waarvan vier in een
speciale uitvoering (goud, zilver, glow in the dark en neon oranje). Voor 2,49 euro is een verzamelkoffer verkrijgbaar bij PLUS, om alle Minions in te bewaren en mee te nemen. Let op deze is beperkt verkrijgbaar!
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.