Home / Dieren / Winnaar verloting Win een Variable bij Albert Lentink

Winnaar verloting Win een Variable bij Albert Lentink

DIEREN – Zaterdag 18 april hield de firma Albert Lentink Scandinavisch Woondesign een Zit- en Lig Adviesdag, waarbij er presentaties werden gegeven over goed zitten en liggen. Op deze geslaagde en gezellige dag konden bezoekers, onder het genot van een hapje en een drankje, in de ruime showroom van 1500 m2 kennismaken met de uitgebreide collectie van Scandinavische meubels, woontextiel en woonaccessoires. Voor iedere bezoekers was er een leuke attentie.
Hoogtepunt van deze dag was de verloting van een Variable Balansstoel van de Noorse stoelenfabrikant Varier. Zaterdag 24 mei heeft de winnaar van de verloting, mevrouw Basten uit Dieren, van dhr. Jan Lentink deze Variable balansstoel in ontvangst genomen.

De heer Jan Lentink is de derde generatie van het familiebedrijf Albert Lentink in Dieren, dat een lange historie heeft van meer dan negentig jaar. In het begin van de jaren twintig van de vorige eeuw is de heer Albert Lentink, opa van de huidige generatie, begonnen met de verkoop van voornamelijk huishoudelijke artikelen. Het warenhuis in oud-Dieren werd later met meubelen, tapijt en woningtextiel uitgebreid naar een totale woninginrichting.
In 1984, met inmiddels de derde generatie aan het roer, werd de bouw van een nieuw pand in het winkelcentrum Calluna in Dieren gerealiseerd. In het nieuwe pand zijn de ondernemers zich gaan specialiseren in Scandinavisch design, wat staat voor meubels die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, tijdloos karakter en met een strakke vormgeving en duidelijke belijning. Met ontwerpen van bekende designers van onder andere Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Peter Opsvik en Verner Panton is Albert Lentink toonaangevend in de verkoop van Scandinavische design en heeft een klantenkring verspreid over het hele land.

Albert Lentink Scandinavisch Woondesign is te vinden op Winkelcentrum Dieren, Diderna 6, 6951 CW te Dieren. Kijk voor meer informatie op www.scandinavischdesign.com.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.