Home / Westervoort / Bodywear Superstore jubileert met mooie show

Bodywear Superstore jubileert met mooie show

WESTERVOORT – Bodywear Superstore, gevestigd aan Het Hazeland 2 in Westervoort, bestaat een jaar. Dat wordt zaterdag 6 juni in de fraaie zaak gevierd met een modeshow, die wordt gepresenteerd door niemand minder dan de bekende tv- persoonlijkheid Victoria Koblenko.

Victoria Koblenko werd onlangs door lingerie- en swimwearmerk Sapph onthuld als Guest Designer van de nieuwe beachwearcollectie. De Sapph by Victoria-collectie is sexy, powerful en fashion. De Sapph by Victoria beachwear-collectie is de eerste van een samenwerking van vier collecties, die staan voor sensualiteit met een edge; vrouwelijk en stoer tegelijk. De beach sets zijn geïnspireerd op haar eigen top vijf favoriete stranden in de wereld.
Victoria wordt zaterdag 6 juni rond de klok van 14.50 uur voorgereden bij Bodywear Superstore. Na ontvangst met een glas bubbels, die alle aanwezigen krijgen aangeboden, wordt een introductie en uitleg gegeven over de nieuwe collectie. Om 15.15 uur wordt op een heuse catwalk een modeshow gehouden, die wordt gepresenteerd door Victoria Koblenko. Vervolgens wordt het publiek de gelegenheid geboden een Meet & Greet te hebben met Victoria. In het kader van eenjarig bestaan van Bodywear wordt er de gehele dag gratis schepijs uitgedeeld door Mario’s. De modeshow is gratis toegankelijk voor het publiek. Bodywear Superstore geniet niet alleen grote bekendheid bij het publiek in Westervoort en de grote regio, en dat al na een jaar, ook elders in den lande bestaat er veel belangstelling voor het immense aanbod aan lingerie. Bodywear Superstore is een pracht van een zaak. Er is een grote keuze aan badkleding, nachtkleding en BH’s. Lingerie van de allerhoogste kwaliteit. In de zaak aan Het Hazeland werkt deskundig personeel. Het geven van goed advies, het leveren van de allerhoogste kwaliteit en een dito service staan hoog in het vaandel. Bodywear Superstore ademt een gemoedelijke sfeer uit, waar de mode overzichtelijk aan de klant wordt geboden.

Bodywear Superstore is te vinden aan Het Hazeland 2 te Westervoort, tel. 026 -7370298; www.bodywearsuperstore.nl.

Foto: Dorien (links) en Laura, deskundige medewerksters van Bodywear Superstore in Westervoort, kijken reikhalzend uit naar modeshow in het kader van het eenjarig bestaan – foto: Henk Jansen
 

Lees ook

Nieuwste badkleding bij Bodywear Superstore

WESTERVOORT – Sinds mei 2014 heeft Laura Versteeg met Bodywear Superstore een grote behoefte ingevuld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.