Home / Brummen / Huisartskliniek Brummen opent deuren aan Marktplein

Huisartskliniek Brummen opent deuren aan Marktplein

BRUMMEN – Patiënten uit Brummen en omgeving kunnen sinds kort voor cosmetische ingrepen terecht bij de huisarts. Jeanette Klijn Veldermann van huisartsenpraktijk De Zegerij heeft zich gespecialiseerd in dit soort behandelingen, die worden uitgevoerd in de nieuw geopende Huisartskliniek aan het Marktplein.

Huisarts Jeanette Klijn Veldermann vindt dat het uitvoeren van cosmetische ingrepen prima aan de huisarts kan worden toevertrouwd. “Kleine chirurgische ingrepen, zoals wondjes hechten of moedervlekken verwijderen, doen huisartsen al langer. Cosmetische behandelingen zijn daarop een vervolg, zeker omdat veel ingrepen niet alleen vanuit cosmetisch oogpunt worden gedaan.” Ze doelt hiermee op bijvoorbeeld het uitvoeren van een ooglidcorrectie of botoxbehandeling omdat de patiënt klachten heeft als hoofdpijn of een altijd boze blik. “Het is voor de patiënt prettig om met dit soort problemen naar de huisarts te kunnen stappen. De drempel ligt gewoon lager dan bij een kliniek. De sfeer is bij ons wat gemoedelijker.
Patiënten kunnen bij Klijn Velderman terecht voor onder andere het verwijderen van ingegroeide teennagels, likdoorns, wratten en rimpels, maar ook voor een bovenooglidcorrectie of een behandeling tegen overmatig transpireren. De huisarts volgde hiervoor diverse opleidingen.

Om de dagelijkse huisartsenpraktijk De Zegerij niet te veel te belasten met alle chirurgische ingrepen en cosmetische behandelingen, is een nieuwe locatie geopend midden in het dorp. Hiermee kregen de huisartsen ruimte om uit te breiden met meerdere disciplines. Zo is huidtherapeute Inge Teunissen iedere vrijdagochtend aanwezig. Zij houdt zich bezig met allerlei huidaandoeningen die met behulp van diverse behandelingen een stuk rustiger worden. Maria Zoetbrood werkt in de kliniek als schoonheidsspecialiste, zij heeft een uitgebreid aanbod van diverse gezichtsbehandelingen.
De Huisartskliniek houdt zaterdag 30 mei van 14.00 tot 16.00 uur open huis. Iedereen is welkom in het pand aan het Marktplein.

www.huisartskliniek.nl
www.dezegerij.nl

Lees ook

Eindtoernooi biljarters

BRUMMEN – Biljartclub De Boerderij uit Brummen heeft het seizoen onlangs afgesloten met het jaarlijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.