Home / Arnhem / ROC A12 behoudt opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie

ROC A12 behoudt opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie

ARNHEM – De Politieacademie heeft donderdag 21 mei bevestigd dat ROC A12, als een van de weinige ROC’s in Nederland, de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie (HTV-P) aan mag blijven bieden. Op dit moment bieden 23 ROC’s de opleiding aan, maar er zijn vanaf 2016 nog maar 10 ROC’s die met de Politie en de Politieacademie blijven samenwerken.

ROC A12 heeft de afgelopen jaren een voortrekkersrol gehad in onderwijsontwikkeling en in de samenwerking binnen landelijke en regionale samenwerkingsverbanden. De kwaliteit van de opleiding HTV-P, de doorstroomaantallen, de hoge studententevredenheid en het slagingspercentage gaf voor de Politieacademie de doorslag om ROC A12 opnieuw te selecteren.
Discipline, communicatie en samenwerking liggen aan de basis van de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie. Naast de reguliere opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid verbreedt de student de opleiding met het onderwijsarrangement Politie. De student volgt extra vakken die gericht zijn op het politievak. De student kan ook stagelopen bij een gemeente of openbaar vervoersbedrijf, net als bij de reguliere Handhaver Toezicht & Veiligheid opleiding.

www.a12.nl/handhavertoezichtenveiligheidpolitie
 

Lees ook

Eis Posbankmoord: 13 jaar cel

ARNHEM – Het Openbaar Ministerie heeft dertien jaar cel geëist tegen de twee verdachten van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.