Home / Dieren / Goede fietsen voor een betaalbare prijs bij Corbeek Tweewielers

Goede fietsen voor een betaalbare prijs bij Corbeek Tweewielers

DIEREN – Michel Corbeek van Corbeek Tweewielers in Dieren kon zijn klanten niet meer bieden wat ze verdienden. Het vorige pand aan de Spoorstraat in Dieren Zuid werd te klein. Daarom verhuisde hij na twee jaar naar de Wilhelminaweg. Op 21 maart werd deze nieuwe locatie feestelijk geopend.

23 Jaar werkte hij bij de Gazelle fabriek als teamleider productie, maar er kriebelede altijd iets. “Ondernemen vind ik ontzettend leuk en mijn ervaring bij Gazelle kan ik prima in de winkel inzetten.” Corbeek Tweewielers onderscheidt zich in de prijs. “Fietsen moeten betaalbaar blijven. Een merk dat ik veel verkoop is Victoria. Dat is zeg maar de Gazelle onder de fietsen in Duitsland. Maar je betaalt zomaar een paar honderd euro minder voor exact dezelfde fiets.”
Ook service staat bij Michel hoog in het vaandel. “In principe zorg ik er samen met mijn personeelslid voor dat fietsen die binnenkomen, dezelfde dag weer terug komen, mits ik de onderdelen op voorraad heb natuurlijk.” Ook haalt Michel in de directe omgeving fietsen met bijvoorbeeld een lekke band op. Dan is de fiets de volgende dag weer terug.
Voor ‘gewone’ fietsen, accessoires, reparatie en onderhoud kan men bij de fietsspecialist terecht. Maar ook hij speelt natuurlijk in op de nieuwste ontwikkelingen en biedt een breed assortiment elektrische fietsen. “Bij mij kan je al voor 1000 tot 1500 euro een goede elektrische fiets kopen. Voor deze nieuwe markt heb ik een cursus gevolgd en ik ben nu Bosch-gecertificeerd.”
Voor zowel de werkplaats als in de winkel heeft Corbeek diploma’s voor leermeester. Jonge talenten die fietsenmaker willen worden, kunnen bij hem in de zaak ervaring opdoen en het bijzondere vak leren. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.