Home / Eerbeek / Keurslager Van der Horst gaat vlammen!

Keurslager Van der Horst gaat vlammen!

EERBEEK / DIEREN – Volgens Keurslager Van der Horst kunnen de barbecues weer volop aan de komende weken, want hij gaat vlammen! De slagerijen in Eerbeek en Dieren beschikken over een uitgebreid barbecue assortiment, waaronder ook de barbecue totaalpakketten.

Alles in één al vanaf 12,95 p.p. kijk voor meer specialiteiten, barbecuepakketten of informatie op www.vanderhorst.keurslager.nl . Om het barbecue seizoen knallend te openen heeft Keurslager Van der Horst aankomende weken “de vlammen weken!” Van 18 mei tot en met 6 juni sparen klanten voor 4 gratis BBQ-burgers.

De actie is eenvoudig: elke week zijn er 3 verschillende actieproducten te koop in de Keurslagerij: van spareribs, sjasliks en varkenshaassaté, tot malse procureurlapjes en kalfsentrecote. Bij aankoop van deze producten ontvangt de klant een actiesticker, zes actiestickers geven een volle spaarkaart en deze is vier BBQ-burger waard. Daarnaast maakt elke klant kans op één van de vijfentwintig hoofdprijzen: een compleet verzorgd BBQ-pakket voor 10 personen of wat te denken van een Monolith grill voor ‘low & slow’ barbecueën.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.