Home / Eerbeek / Nieuwe maatschap heropent Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

Nieuwe maatschap heropent Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

EERBEEK / LOENEN – Op 1 mei heeft Sjaak van Wanrooy van Fysiotherapie Eerbeek & Loenen zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt en nam hij na ruim 39 jaar afscheid. Van Wanrooy doet een stap terug en er komt een nieuwe maatschap, bestaande uit Peep Oude Vrielink, Bart Hesselink en Frank van Engen.

Sjaak van Wanrooy: “In 39 jaar tijd heb ik mijn vak met veel liefde uitgevoerd en samen met mijn partners een mooie praktijk opgericht voor Eerbeek, Loenen en omstreken. Het wordt nu tijd om het stokje over te dragen.”
De nieuwe maatschap bestaat uit bekende personen, die al meerdere jaren werkzaam zijn voor de praktijk. “Een droom is uitgekomen”, volgens Bart. “Samen met Peep en Frank hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring binnen deze praktijk en regio en kunnen wij een breed pakket aan specialisaties aanbieden”. Er gebeurt veel in fysiotherapie land. De meest optimale fysiotherapeutische zorg leveren aan een zo breed mogelijk publiek is nog steeds het doel van Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Peep voegt toe: “Wij hebben heel veel zin om een nieuw en uitdagend hoofdstuk toe te gaan voegen aan deze mooie praktijk”. Frank: “Het was een aangename verrassing dat de collega’s ons de praktijk opnieuw lieten openen middels het doorknippen van een echt lint.”
Op vrijdag 5 juni is er een receptie voor Sjaak van Wanrooy, om onder het genot van een hapje en een drankje afscheid te nemen en hem persoonlijk te bedanken. De receptie zal plaatsvinden in de praktijk aan de Wethouder Sandersstraat 74. Van 16.00 tot 18.00 bent u uitgenodigd.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.