Home / Brummen / Personal Sports Brummen opende deuren in Brummen

Personal Sports Brummen opende deuren in Brummen

BRUMMEN – Christel Thuis-Willems heeft op 29 maart 2015 de deuren geopend van Personal Sports Brummen (PSB) aan de Leliestraat 2. “Voor mij een droom die is uitgekomen, samen met mijn team streef ik ernaar om sporten bij PSB leuk, toegankelijk, gezellig en resultaatgericht te maken voor iedereen, ongeacht uw leeftijd en/of huidige conditie.

PSB is een kleinschalige sportschool waar je in een prettige omgeving kunt sporten met behulp van professionele begeleiding. Het is mogelijk om vrij te trainen, maar er worden ook groepslessen aangeboden, zoals spinning, club power, club dance, yoga, power yoga, circuittraining en bootcamp. Daarnaast kan je kiezen voor een personal training of small-group training, maar ook voor gewichtsbeheersing / afvallen in combinatie met personal training. Voor de kinderen zijn er speciale lessen, onder de naam WOW!

Door de kleinschaligheid en de gezellige entree voelt iedereen zich snel thuis bij PSB, de trainers kennen uw naam en werken samen met u aan uw wensen/doelstellingen. De kracht van PSB ligt hem in de uitstekende faciliteiten die er worden geboden en de unieke mogelijkheid om ook met een losse strippenkaart te komen sporten. “De Panatta krachtlijn is in Italië voor PSB is gemaakt, de grote hoeveelheid aan functioneel trainingsmateriaal om uw lichaam samen met onze trainers de best mogelijke training te kunnen geven en uw doelstellingen te bereiken”, vertelt Thuis-Willems. Personal training gaat bij PSB op basis van strippenkaarten, dit kan in combinatie met een lidmaatschap maar ook zonder lidmaatschap.

www.psbrummen.nl
info@psbrummen.nl
Tel. 06 – 30923552
 

Lees ook

Eindtoernooi biljarters

BRUMMEN – Biljartclub De Boerderij uit Brummen heeft het seizoen onlangs afgesloten met het jaarlijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.