Home / Regio / Nationale WandelCoachDag

Nationale WandelCoachDag

REGIO – Zaterdag 23 mei is het voor de vierde Nationale WandelCoachDag. Iedereen kan dan gratis kennismaken met wandelcoaching, waarbij de natuur wordt ingezet als hulpmiddel.

Zo’n zestig tot zeventig wandelcoaches in het hele land bieden 23 mei deze gratis kennismaking aan. De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur heeft een krachtige werking. Wandelen in de natuur helpt om nieuwe energie op te doen. Het maakt je hoofd leeg en geeft ruimte voor nieuwe gedachten, gevoelens en ideeën. De elementen van de natuur bieden vele metaforen voor je eigen leven en helpen om dilemma’s, knelpunten in je leven helder te krijgen. Een kruispunt van wegen in de natuur kan symbool staan voor de mogelijkheden die je hebt. Welk pad staat voor welke optie en waar wil je heen lopen?
De Nationale WandelCoachDag is bedoeld om de bekendheid van wandelcoaching te vergroten. Via een speciale website en facebookpagina worden mensen uitgenodigd om zaterdag 23 mei mee te doen aan allerlei kennismakingsactiviteiten.
In de regio zijn coaches Willemien van den Tol en Jet Teerink actief. Meelopen kan ’s ochtends in Brummen of ’s middags in Hoenderloo. Kijk voor meer informatie over deze workshops op www.de-pelgrimage.nl en www.advyt.nl.

www.nationalewandelcoachdag.nl
 

Lees ook

Belevingsvlucht: hoe klinkt een overkomend vliegtuig?

REGIO – Hoe klinkt het nou werkelijk als er straks meer vliegverkeer over de regio …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.