Home / De Steeg / Eigen website voor De Steeg en Havikerwaard

Eigen website voor De Steeg en Havikerwaard

DE STEEG – De Steeg heeft een eigen dorpswebsite gelanceerd: www.indesteeg.nl. Hier worden inwoners van De Steeg en de Havikerwaard op de hoogte gehouden van alles wat er speelt in hun omgeving. De website is een initiatief van de Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard.

Op de site staan niet alleen nieuwtjes, foto’s en filmpjes, er is ook een digitale agenda, een overzicht van Steegse bedrijven, voorzieningen en verenigingen en er is een apart tabblad voor gemeentezaken, zoals de sociale vraagbaak. Wie een account aanmaakt, kan ook zelf allerlei wetenswaardigheden plaatsen. De site vormt zo een platform met tweerichtingsverkeer: voor en door bewoners.
De site is ontworpen door Kirstie en Ben. Zij beoogden geen statisch geheel, maar een laagdrempelige ontmoetingsplaats. “Heb je courgettes over? Ben je op zoek naar dat ene boek of recept? Wil je iets anders melden? Het kan allemaal op de site.” Voor wie niet zo handig is met internet, is er hulp.
Naast de website is er al jaren het kwartaalblad Boom en Stroom. Dat blijft gewoon bestaan, website en blad vullen elkaar goed aan.

www.indesteeg.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.