Home / Dieren / Erwin van Til wint zilver bij vakwedstrijd voor schoenmakers

Erwin van Til wint zilver bij vakwedstrijd voor schoenmakers

DIEREN – Erwin van Til, medewerker bij Schoenmakerij Jan Geurts in Dieren, won onlangs de zilveren prijs bij de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers. Van Til nam de prijs op 19 april tijdens het Schoenmakersdiner in Vianen in ontvangst.

Kwaliteit binnen het vak stond centraal tijdens de vakwedstrijd: van schoenreparaties tot de laatste methodes in de productie van handgemaakte schoenen. Deelnemers toonden hun technische kennis en vaardigheden op het gebied van maat- en reparatiewerk.

De wedstrijd wordt jaarlijks gehouden door de Nederlandse Schoenmakers vereniging, in samenwerking met de Dutch Shoe Academy en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Hoofdbedrijfschap Ambachten. De schoenherstellersbranche en de Dutch Shoe Academy willen hiermee het imago, de reputatie en de kwaliteit van het schoenherstellersambacht bevorderen.
De ingezonden wedstrijdstukken werden gejureerd door een vakkundige jury en werd op tien criteria beoordeeld. De jury vond de inzending van Van Til van dusdanig niveau dat deze werd bekroond met een zilveren prijs in de categorie Werkgevers / Werknemers.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.