Home / Rheden / Nog twee keer Gevonden en Bewaard

Nog twee keer Gevonden en Bewaard

RHEDEN – We hebben een foutje gemaakt in de krant van vorige week. Hierin meldden we dat de reizende expositie Gevonden en Bewaard nog één maal te zien was. Dit klopte niet.

Komend weekend is de tentoonstelling nog te beworderen in Rheden. Vrijdag 17 april zijn bezoekers vanaf 19.30 uur welkom voor een lezing en bezoek aan de expositie. Dit kost 5 euro. Zondag 19 april is de expositie gratis te bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur.
Op zondag 26 is dan echt de laatste mogelijkheid tot een bezoek in de Nicolaaskerk in Ellecom. Bezoekers zijn zondag welkom in de Nicolaaskerk. Om 14.00 uur verzorgt curator Gerrit van Middelkoop zijn lezing, de entree bedraagt hiervoor 5 euro. Van 15.00 tot 17.00 uur is de expositie gratis te bezoeken.

Gedurende zeven weekenden bieden evenzovele Rhedense historische kerkjes een podium aan de tentoonstelling, waarin aan de hand van deze relikwieën verhalen worden verteld over de eeuwenoude route door de gemeente Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.