Home / Brummen / Vele activiteiten tijdens Sportweek Brummen

Vele activiteiten tijdens Sportweek Brummen

BRUMMEN – Het is volgende week Nationale Sportweek. Deze week heeft als doel meer mensen kennis te laten maken met sport en het sportaanbod in de gemeente. Er is een breed programma opgesteld.

Op zaterdag 18 april is er discozwemmen voor kinderen van vijf tot en met twaalf jaar, van 19.00 tot 21.30 uur bij Rhienderoord Zwem en Sport Plezier. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Op maandag 20 april staat bij Plein Vijf een Pannakooi, waar van 16.00 tot 17.00 uur gespeeld kan worden. Dinsdag 21 april van 14.00 tot 15.00 uur wordt jeu de boules gespeeld op het grasveld naast Plein Vijf. Ook is er die dag in Sport on Wheels op het plein aan de Lorentzstraat in Eerbeek, van 15.45 tot 16.45 uur. ’s Avonds kan iedereen kennismaken met Loopgroep Len Grootherder, die start om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats achter de Jumbo in Brummen en vanaf de Wasacker in Eerbeek. Woensdag 22 april is er weer Sport on Wheels, dit keer op het veldje tegenover de Dobbelsteen in Brummen, van 14.00 tot 15.00 uur. ’s Middags wordt het schoolvoetbaltoernooi gespeeld. Donderdag 23 april is Sport on Wheels van 15.45 tot 16.45 uur op het grote grasveld in Empe. Ook vandaag kunnen lopers mee met Len Grootherder, zelfde tijd en plaats. Vrijdag 24 april staan de koningsspelen op het programma op alle basisscholen in de gemeente Brummen. Die middag van 15.30 tot 16.30 uur staat nog de pannakooi bij het Tjark Riks Centrum in Eerbeek.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.