Home / Laag-Soeren / Fatima Zorg & Schreuderhuizen samen verder als Elver

Fatima Zorg & Schreuderhuizen samen verder als Elver

LAAG-SOEREN – Fatima Zorg & Schreuderhuizen, met onder meer een vestiging in Laag-Soeren, gaan vanaf half juni 2015 Elver heten. Beide organisaties fuseerden op 1 januari 2014 al juridisch. De nieuwe naam staat symbool voor een gezamenlijke nieuwe start.

De keuze voor een nieuwe naam is ook een keuze voor de toekomst. Zo laten ze zien dat samen inspelen op de zorg van de toekomst. De naam Elver is gekozen door een groep vertegenwoordigers uit alle geledingen van beide organisaties.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.