Home / Dieren / Corbeek Tweewielers geopend aan de Wilhelminaweg

Corbeek Tweewielers geopend aan de Wilhelminaweg

DIEREN – Vorige week opende aan de Wilhelminaweg 15b Corbeek Tweewielers. De winkel van Michel Corbeek was twee jaar gevestigd in de Spoorstraat, maar daar volledig uit z’n jasje gegroeid. In de nieuwe winkel beschikt hij over liefst 360 vierkante meter en daar komt de collectie van merken als Vogue, Victoria, Union, Kreidler, Conway en Camelo goed tot z’n recht. Corbeek Tweewielers is gespecialiseerd in betaalbare merkfietsen.

 

Michel Corbeek, met op zak onder meer 23 jaar ervaring bij Gazelle, geeft graag advies op maat over de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets. Parkeren voor de deur en achter het pand is volop mogelijk en natuurlijk gratis. Reparaties zijn zoveel mogelijk binnen een dag gereed. Bandenreparatie of nieuwe band, ‘s ochtends gebracht in principe dezelfde dag klaar. Bovendien heeft Corbeek een gratis haal/breng-service in Dieren, Spankeren, Laag-Soeren en Ellecom.
Op Tweede Paasdag is Corbeek Tweewielers geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Een mooie gelegenheid een kijkje te nemen in de fraaie nieuwe winkel in Dieren.

www.corbeektweewielers.nl
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.