Home / Dieren / E-bike opstapdag en open dag bij Fietsen en Zo

E-bike opstapdag en open dag bij Fietsen en Zo

DIEREN – Sinds oktober vorig jaar is Fietsen en Zo (voorheen Lentink Rijwielen & Motoren) gevestigd aan de Semmelweisstraat 1-a in Dieren. Harold Lentink had gehoopt samen met nieuwe buren een open dag te kunnen houden in de voormalige brandweerkazerne, maar de nieuwe buren moeten nog komen. “Daarom houd ik de open dag samen met de E-bike opstapdag op vrijdag 3 april.”

Tussen 11.00 en 17.00 uur houden medewerkers van Gazelle demonstraties en is het mogelijk de elektrische fietsen uit te proberen. Op deze dag en de dag erna geldt een actie: bij aanschaf van twee elektrische fietsen ontvangt men een Gazelle omafiets cadeau. Kom kennismaken met de nieuwe winkel. Het vertrouwde personeel helpt graag.
Fietsen en Zo is gespecialiseerd in elektrische fietsen en stadfietsen. Maar voor het totale pakket kan men hier terecht: onderhoud, reparatie, kleding, accessoires en verzekeringen. “Tegenwoordig richten we ons ook meer op spoedreparaties. Terwijl wij de fiets repareren, kan de klant even een boodschapje op het plein doen. Duurt het toch langer dan bieden we uiteraard een leenfiets aan. Of we komen de fiets halen en weer brengen”, vertelt Lentink. Tegenwoordig bestaat het fietsplan niet meer, maar het is wel mogelijk een fiets te leasen. Dit gebeurt ook via bedrijven. Op die manier betaalt de gebruiker per maand voor het gebruik van de fiets. “Zeker bij elektrische fietsen is dit zeer de moeite waard. Voor dit maandbedrag is de fiets ook verzekerd en het onderhoud zit erbij in.”
Het bevalt Harold Lentink hartstikke goed in het nieuwe pand. “Qua vierkante meters is het kleiner, maar het oogt groter. Het is een prettig en efficiënt pand. Dit hadden we jaren eerder moeten doen. Ook omdat toevallige passanten hier sneller binnenstappen dan op de oude locatie in de Spoorstraat.” Dus, stap eens binnen op de nieuwe locatie en maak kennis met het brede assortiment. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.