Home / Dieren / Bruna Dieren gaat verder als Plantage Boekhandel Dieren

Bruna Dieren gaat verder als Plantage Boekhandel Dieren

DIEREN – Bruna Dieren gaat per 1 mei verder onder een andere naam. Plantage Boekhandel Dieren gaat daarnaast wel verder op de manier de klanten gewend zijn: een winkel met goede service, dezelfde vertrouwde gezichten en een divers assortiment.

“Dertig jaar geleden zijn mijn ouders Hedy en Jacques den Boef deze winkel in Dieren begonnen”, vertelt de huidige eigenaresse Diane Horsten. “Als dertienjarig meisje hielp ik al vaak in de winkel mee. Ik ben er echt mee opgegroeid en de winkel hoort bij het grootste deel van mijn leven tot nu toe.”
Diane, haar ouders en medewerkers kennen hun klantenkring door en door en weten wat van hen wordt verwacht. Dertig jaar lang paste hier de Bruna-formule goed bij, maar nu niet meer. Diane: “Op dit moment maar deze formule zulke drastische veranderingen door, dat we vinden dat we onze klanten niet meer kunnen bedienen zoals ze dat van ons gewend zijn. Daarom zij we op zoek gegaan naar een andere formule. Die hebben we gevonden in Plantage Inkooppartners.”
Aan de uitstraling van deDierense kantoorboekhandel verandert in eerste instantie niet zoveel. “We zijn benaderd door de verhuurder van ons pand om eventueel naar een andere locatie op het winkelcentrum te verhuizen. Dit is allemaal niet zeker, maar daarom gaan we nog even niet verbouwen”, zegt Diane. “Als er meer duidelijkheid is, zullen we de winkel zeker in een nieuw jasje steken.”
De komende tijd heeft Bruna uitverkoop van de Bruna huismerkartikelen.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.