Home / Westervoort / Nieuwste badkleding bij Bodywear Superstore

Nieuwste badkleding bij Bodywear Superstore

WESTERVOORT – Sinds mei 2014 heeft Laura Versteeg met Bodywear Superstore een grote behoefte ingevuld in de regio. Geen outlet of groothandel, maar de allergrootste lingeriespeciaalzaak van Nederland! In een groot bedrijfspand op industrieterrein ’t Ambacht in Westervoort, achter het Tinq tankstation, zit deze unieke winkel aan Het Hazeland 2, met werkelijk alles op het gebied van ondermode en bad-kleding. BH’s in alle maten, van cup A to L. Voor ieder budget is hier iets te vinden.

De ondermode, nachtkleding én badmode is namelijk van basis tot exclusief gesorteerd in de winkel, die bijzonder huiselijk is ingericht. Niks metalen stellingen of koude sfeer, maar een mooie houten inrichting met een fijne grote houten tafel in het midden waar je met een tijdschrift heerlijk van een kop koffie kunt genieten. Zestig jaar ervaring zorgt daarnaast ook nog eens voor de grootst mogelijke kennis op het gebied van lingerie- en ondermode en dat merkt u als klant direct bij binnenkomst.

Met het lekkere voorjaarsweer en bijbehorende zonnetje, denk je ook al snel weer aan de zomer. Ook in de warmste periode van het jaar wil je er natuurlijk goed uitzien in fijne en trendy badkleding. Goed nieuws, want de allernieuwste collecties zijn nu binnen bij Bodywear Superstore! Merken als Lisca, Tweka, Beachlife, Lingadore, Sunmarin, Brunotti, Bjorn Borg, Cyell, Lentiggini, Sunflair, Opera en Prima Donna voor een ultieme pasvorm en absoluut kwalitatief hoogstaande zwem- en zon ervaring deze zomer, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie.

Ruime, frisse paskamers en een winkel waar ook de moderne man zich prima op zijn gemak voelt. Met een krantje, gratis wifi en voldoende mannenshorts, zal de mannelijke klant ook helemaal op zijn wenken bediend worden. De nieuwste collecties van alle grote topmerken waar u nooit te veel voor betaald! Kom zelf kijken in de winkel naar al het moois dat Bodywear Superstore u te bieden heeft, de koffie staat voor u klaar en is nét zo gratis als het deskundige advies en de parkeerplaatsen voor de deur. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. U bent niet in de gelegenheid onze winkel te bezoeken? Geen probleem! U kunt ook uw bestellingen doen via de website.

Bodywear Superstore, Het Hazeland 2 Westervoort, Tel.: (026) 737 0298; www.bodywearsuperstore.nl
 

Lees ook

Bodywear Superstore jubileert met mooie show

WESTERVOORT – Bodywear Superstore, gevestigd aan Het Hazeland 2 in Westervoort, bestaat een jaar. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.