Home / Spankeren / Pittige vragen

Pittige vragen

SPANKEREN – Er wordt hard nagedacht door team Niet Helemaal 100%. De vijf deelnemers braken zich vrijdag, net als tien andere, teams het hoofd over de vragen die werden gesteld tijdens de derde Pubquiz in het dorpshuis in Spankeren. Er kwamen heel wat vreemde onderwerpen voor bij, variërend van de vlag van Argentinië tot het schilderij uit ‘Allo ‘Allo en van muziek van de Backstreet Boys tot de echte naam van de Grote Roerganger. Binnen de teams werd flink gediscussieerd over de goede antwoorden, tussen de teams onderling opgeschept over alle kennis. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk rolde toch Niet Helemaal 100% als winnaar uit de bus. Over één ding waren alle teams het in ieder geval wel eens: de Pubquiz is zeker weer voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.