Home / Spankeren / Trouw aan Wilhelmina

Trouw aan Wilhelmina

SPANKEREN – Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren heeft tijdens de jaarlijkse jubilarissenavond twee trouwe leden in het zonnetje gezet. Siem Bakker is gehuldigd voor zijn veertigjarig lidmaatschap, waarin hij met name bijzonder actief is geweest bij het fysiek ondersteunen van de verenigingsactiviteiten. Wim Kolkman is gehuldigd vanwege zijn 12,5-jarig lidmaatschap. Voorzitter Kees Buter prees naast beide muzikanten ook hun echtgenotes, omdat ook zij actief zijn bij de vele organisatorische activiteiten. De jubilarissen zijn voorzien van een verenigingsspeld, de echtgenotes kregen een bos bloemen.
De jubilarissenavond werd afgesloten met een fraaie video- en fotopresentatie over de vele hoogtepunten tijdens de vele activiteiten vanwege het honderdjarig jubileum van Wilhelmina. Via info@wilhelmina-spankeren.nl is een DVD-set verkrijgbaar.

Op de foto staan van links naar rechts Op de foto van links naar rechts: Kees Buter, Sandra Kolkman, Wim Kolkman, Siem Bakker en Petra Bakker – foto: Berry Eskes
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.