Home / Doesburg / Kleurrijke Voorjaarsdagen bij Loet All Wear

Kleurrijke Voorjaarsdagen bij Loet All Wear

DOESBURG – Tijdens de Kleurrijke Voorjaarsdagen heeft Loet All Wear in Doesburg een aantal leuke extraatjes. Vrijdag en zaterdag staan hapjes en drankjes klaar, is er een schoonheidsspecialiste aanwezig en heeft Loet mooie aanbiedingen voor haar klanten.

De lente komt eraan en dat wordt gevierd bij Loet met de Kleurrijke Voorjaarsdagen, op vrijdag 27 maart van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 28 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Eigenaresse Lia Makarawung heeft deze dagen mooie aanbiedingen voor haar klanten. Daarnaast krijgen klanten een leuke voorjaarsattentie en kunnen zij meedoen aan een verloting. Lia: “Iedere kopende klant maakt kans op één van de drie prijzen die ik weggeef: een horloge en portemonnee van het mark IKKI of een schoonheidsverzorgingsset.”
Schoonheidsspecialiste Ilse Baltussen uit Dieren is beide dagen present in de zaak. Zij geeft make-up- en kleuradvies: wat past er goed bij de klant en bij de kleren die zij net heeft gepast of uitgezocht. Ze werkt met make-up van het merk Aveda. Ilse: “Dit bevat 100 procent natuurlijke kleuren, afkomstig van plantaardige pigmenten en petroleumvrije materialen. Producten van Aveda zijn vrij van parabenen, karmijn, talk en mineraalolie.” Ilse geeft ook monstertjes weg van huisverzorgingsproducten van Aveda, eveneens gemaakt van plantaardige producten.
Tijdens de Kleurrijke Voorjaarsdagen staan bij Loet All Wear aan de Kerkstraat lekkere hapjes en drankjes klaar van collega-ondernemers uit Doesburg. “Het worden gezellige dagen, helemaal in het teken van het voorjaar”, zegt Lia.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.