Home / Loenen / Zonnebloemgasten op vakantie in Lemele

Zonnebloemgasten op vakantie in Lemele

REGIO – Vierentwintig Zonnebloemgasten van de Regio Veluwezoom en Regio Gemeente Voorst zijn samen op vakantie geweest In Lemele. Deze groep, allen rolstoelgebonden, werden begeleid door 24 vrijwilligers. Zij logeerden in Het Landhuis, een compleet nieuwe luxueuze verblijfsaccomodatie, volledig aangepast om grote groepen te ontvangen.

Maandag was de aankomstdag met onderling kennismaken. Dinsdag met twee huifkarren naar de Lemelerberg. Na aankomst in de schaapskooi werden de schapen naar binnen gedreven zodat de lammetjes geaaid konden worden. `s Avonds trad professioneel zanger Tim Remie op. Hij wist alle gasten kostelijk te amuseren en er werd met volle borst meegezongen. Op woensdag werden drie vrijwilligers, Annie van de Berghm Erna Spekreijse en Mariet Leerkes in het zonnetje gezet daar zij al 13 jaar actief zijn voor de vakantieweek (foto). Verder stond de dag in het teken van Oudhollandse spelletjes, gezellig samenzijn en voor de liefhebbers een wandeling naar het winkeltje Krea Butik, waar je leuke cadeautjes kon kopen. Donderdag met de bus naar het grootste kassencomplex van Europa Emsflowers in Emsbüren, Duitsland. Hier genoten de gasten van de tomatenkwekerij, de mooie bloemen en planten in de tropische tuinen en van de vele vlindersoorten en vogels. Vrijdag was verwendag. Vrijwilligers verzorgden de kapsels, voeten en leerlingen van het Vechtdal College de handen. `s Middags bloemschikken en corsages maken en voor het afsluitend diner werden de tafels feestelijk gedekt. Zaterdag terugreis. Elke gast kreeg een boekwerk mee met een groepsfoto en het programma. Zij hebben genoten van een prachtige week.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.