Home / Spankeren / Wie van de Drie? In Spankeren

Wie van de Drie? In Spankeren

SPANKEREN – Toneelgroep Spankeren geeft komend weekeind haar jaarlijkse uitvoeringen. Uit de reeks De familie Bruinsma in de bocht, wordt de komedie ‘Wie van de drie?’ van Carl Slotboom, onder regie van Farry Thijsen, op de planken gebracht in het Dorpshuis te Spankeren.

Het stuk speelt zich af in hotel De Roskam, waar blijkt dat Annelies ter Velde weigert van haar korte vakantie terug te komen, om haar man Thomas te vergezellen bij een diner waarbij de minister van cultuur aanwezig zal zijn. Goede raad is duur, maar Alex, de overbuurman van hotel De Roskam, komt tenslotte met het voorstel een tafeldame in te huren. Dan verschijnt de familie Bruinsma en wordt alles heel erg ingewikkeld.

Nieuwsgierig geworden welke doldwaze situaties dit in hotel De Roskam veroorzaakt? Kom dan naar één van de voorstellingen in het Dorpshuis. De zaterdagavond is al stijf uitverkocht, maar voor de voorstellingen op vrijdagavond 27 maart om 20.00 uur en zondagmiddag 29 maart om 14.00 uur zijn nog kaarten beschikbaar. De entree is € 5,- en kaarten kunt zijn te reserveren op de site www.toneelgroepspankeren.nl of telefonisch op nummer 06-42122495. De kaarten liggen tot een kwartier voor aanvang van der voorstelling voor u klaar in het Dorpshuis Spankeren. Kaarten zijn ook te koop bij Gigantisch Wonen aan de Wilhelminaweg in Dieren of aan de Loohof 77 te Spankeren.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.