Home / Dieren / Natuurwinkel Dieren en Jantje Beton sturen kinderen naar buiten

Natuurwinkel Dieren en Jantje Beton sturen kinderen naar buiten

DIEREN – Natuurwinkel Dieren begint 23 maart een actie voor haar klanten, ten gunste van Jantje Beton. Klanten die in de winkel een voordelige actietas kopen, helpen daarmee ook Jantje Beton. Voor iedere verkochte tas doneert Natuurwinkel na afloop van de actie namelijk € 2,50 aan Jantje Beton.

“Voor kinderen is er niks heerlijkers dan lekker buiten bezig zijn en samen met vriendjes de wereld ontdekken,” aldus ondernemers Wim en Freek. "Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buiten te spelen en bewegen mogelijk te maken. Kinderen zijn de experts als het om spelen gaat. Daarom kiest Jantje Beton ervoor om samen met kinderen te werken aan buitenspelen."

Gedurende twee weken kunnen klanten in Natuurwinkel Dieren een voordelige actietas kopen voor € 9,95. De tas is gevuld met biologische producten: een kilo appels, een kilo bananen, Ekoland meeneempakjes sinaasappelsap, Trafo rozijntjes in kinderdoosjes en Molenaartje Fruitreep abrikoos. Voor iedere verkochte tas ontvangt Jantje Beton zoals gezegd een donatie. In de winkel hangt een ‘groeimeter’ waarop de stand zal worden bijgehouden. De actie loopt bij Natuurwinkel Dieren van 23 maart tot en met 4 april 2015.

www.natuurwinkel.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.