Home / Doesburg / Wedstrijd versierde voertuigen op Doesburgse Koningsdag

Wedstrijd versierde voertuigen op Doesburgse Koningsdag

DOESBURG – Ook dit jaar wordt er op Koningsdag, 27 april 2015, in Doesburg weer een versierde voertuigenwedstrijd gehouden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Alles waar een wiel onder zit mag. Of je nu een step, driewieler, kar, skelter zeepkist of zelfs de rollator van je oma meebrengt, alles mag.

De organisatie hoopt dat veel kinderen gaan nadenken hoe ze hun voertuig zullen versieren, want de mooiste voertuigen winnen natuurlijk een prijs. Om het eerlijk te maken, is de wedstrijd ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Voor alle drie zijn er een eerste, tweede en derde prijs die door ten Dolle Grondverzet zijn geschonken en een troostprijs als je niet 1,2 of 3 bent geworden.
De tijd van verzamelen is uiterlijk 13.40 uur op de hoek Zandbergstraat/ Meipoortstraat en dat is ook de plek waar je je nummer af kunt halen. Daar zal de jury alle voertuigen goed bekijken en zullen ze de ongetwijfeld moeilijke taak hebben de mooiste voertuigen uit te kiezen.
Na de optocht, die tegen 14.00 uur vertrekt en eindigt bij het gemeentehuis, zullen de prijzen worden uitgereikt door….. dat is nog een geheimpje, maar dat zie je Koningsdag wel. Dus doe allemaal mee met deze optocht in Doesburg en laat iedereen zien hoe mooi jij je voertuig kunt versieren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.