Home / Dieren / Tijdelijke omleiding Buurtbus

Tijdelijke omleiding Buurtbus

DIEREN – De Harderwijkerweg tussen de spoorwegovergang en de Prinses Beatrixlaan zal, in verband met de werkzaamheden aan Traverse Dieren, tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer. Deze periode is van maandag 23 maart tot en met 18 mei. Uiteraard heeft dit consequenties voor de Buurtbus Spankeren Dieren, met name op de Dieren Noord Oost route. In deze periode zal de bus dan ook deze route rijden via de Wilhelminaweg. De haltes Callunaplein bij de ING bank, de Treubstraat en het Gelders Hof zullen dan ook tijdelijk niet worden gebruikt. De buurtbus kan weer enkele chauffeurs gebruiken. Aanmelden kan via www.bbsd.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.