Home / Brummen / Tolzichtmarkt levert 4700 euro op voor activiteiten

Tolzichtmarkt levert 4700 euro op voor activiteiten

BRUMMEN – In en om woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen, is zaterdag de jaarlijkse Tolzichtmarkt gehouden. De wisselende weersomstandigheden waren gelukkig nauwelijks van invloed op de belangstelling. En de opbrengst was uitstekend.

Het publiek kon een keuze maken uit een ruim aanbod kwalitatief goede spullen uit grootmoeders tijd, huishoudelijke artikelen, speelgoed, boeken en elektra. De oliebollen en appelbeignets vonden gretig aftrek, al dan niet met een kopje koffie of thee. Na afloop kon een tevreden voorzitter van de Vrienden van Tolzicht een bruto opbrengst van ruim € 4700,– bekendmaken. De opbrengst is bestemd voor het financieren van sociale en culturele activiteiten voor de bewoners van Tolzicht.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.