Home / Brummen / Compost in trek

Compost in trek

BRUMMEN – Inwoners van Brummen waren zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur in de gelegenheid gratis compost te halen bij de gemeentewerf aan de Arnhemsestraat in Brummen. Er hadden zich 25 verenigingen aangemeld om deel te nemen aan de actie. Wethouder Luuk Tuiten heeft uit al deze aanmeldingen scoutinggroep Tapawingo en carnavalsvereniging De Dwarsliggers, beiden uit Eerbeek, geloot om de actie uit te voeren. De gemeente organiseert deze actie ieder jaar om de inwoners te bedanken voor het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval. In tegenstelling tot eerdere berichten, was ook in Eerbeek gelegenheid gratis compost te halen bij de voormalige gemeentewerf aan de Ringlaan. Zoals uit bijgaande foto, gemaakt in Brummen, wel blijkt, was de belangstelling groot – foto: Harry Hanskamp

 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.