Home / Hall / Lenteconcert in Hall

Lenteconcert in Hall

HALL – De Kerk in Hall was door creatieve koorleden fraai versierd als decor voor het Lenteconcert van Gemengde Zangvereniging De Eendracht Hall. Het publiek kon weer genieten van een melodieus en afwisselend repertoire, dat het koor onder leiding van dirigent Wim Riefel ten gehore bracht. Nummers van onder meer Haydn, Mendelssohn Bartholdy, Kalliwoda en Abt werden mooi uitgevoerd. Het koor werd daarbij op piano en orgel begeleid door Judy Riefel.

Het muzikaal intermezzo werd verzorgd door het trompettiste Christel Grotentraast. Zij begon al jong met het bespelen van dit instrument bij de Muziekvereniging De Harmonie in Gorssel/Eefde. In 1993 studeerde zij af als docerend musicus trompet op het Conservatorium in Zwolle. Zij was lid van het Gelders Fanfare orkest en gaf les bij verschillende muziekverenigingen en dirigeerde jeugdorkesten. Zij liet – begeleid door Judy Riefel op orgel en piano – het publiek genieten van prachtige uitvoeringen van nummers van Johnson, Bach, Caccini en Scarlatti.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.