Home / Dieren / Nieuwe dierenartspraktijk in Dieren-Zuid

Nieuwe dierenartspraktijk in Dieren-Zuid

DIEREN – Afgelopen vrijdagmiddag opende wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden in Dieren de nieuwe dierenartspraktijk van Marleen de Wit. Aan de Dierense Hoflaan verrichte Haverkamp de symbolische opening met het oplaten van enkele tientallen ballonnen.

In zijn speech sprak de wethouder zijn waardering uit voor de manier waarop Marleen de Wit haar nieuwe praktijk wil voeren. "Ik kan dat het best samenvatten met twee woorden," aldus de wethouder, "persoonlijk en kleinschalig.

De nieuwe dierenarts is haar praktijk gestart in de voormalige praktijk van haar vader, huisarts De Wit. Volgens Marleen de Wit zorgen de ontwikkelingen in de diergeneeskunde ervoor dat steeds meer mogelijk is. Die ontwikkeling heeft geleid tot steeds grotere klinieken met vaak meerdere dierenartsen. Nadat zij zelf jarenlang in zulke klinieken heeft gewerkt wil De Wit het nu over een andere boeg gooien. "Ik voel mij als dierenarts het beste op mijn plek in een praktijk met een persoonlijke uitstraling, waar naast goede zorg ook de nadruk ligt op het contact tussen dierenarts, dier en mens."

In de nieuwe dierenartspraktijk in Dieren-Zuid geeft De Wit huisdieren uitgebreide basiszorg. Als blijkt dat er meer nodig is wordt soms doorverwezen naar de specialist. Marleen De Wit: "Onze huisdieren zijn afhankelijk van onze zorg en daar kan en wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Vertrouwen is daarbij voor mij een centraal begrip."

De dierenartspraktijk van Marleen De Wit is te vonden op www.dierenartsdieren.nl
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.