Home / Eerbeek / Natuurlijk Bloemen en Planten geopend aan Stuijvenburchstraat

Natuurlijk Bloemen en Planten geopend aan Stuijvenburchstraat

EERBEEK – Na het faillissement van Oxalis komt er een nieuwe bloemenzaak in Eerbeek. Zussen Bianca Straatman en Annemieke Waanders openden vorige week Natuurlijk Bloemen en Planten in het voormalige pand van Oxalis aan de Stuijvenburchstraat 113. Beide dames hebben voorheen gewerkt voor Oxalis en hebben zin om nu hun eigen ding te doen in de winkel. Ze hebben met veel enthousiasme de winkel opnieuw ingericht en hun eigen draai aan het pand gegeven. Inmiddels is de zaak veranderd in de bloemenwinkel die de dames voor ogen hadden.

De zussen zijn beiden al jaren werkzaam in de bloemenbranche. Het faillissement van Oxalis kwam als een grote verrassing, maar bood ook kansen. Vooral Bianca had al snel plannen om zelf maar iets te beginnen. Zonder al te veel problemen regelde ze de zaken met curator en verhuurder al ze kon de inventaris overnemen. Samen met haar zus Annemieke is vorige week een nieuwe start gemaakt.
Bianca en Annemieke vullen elkaar goed aan. Ze zijn het goed eens over wat straks in de winkel te koop zal staan “Bloemen en planten hebben invloed op het gevoel van mensen en ze worden er vrolijk van”, zegt Bianca. “We werken graag met natuurlijke materialen en vinden het allebei erg leuk om met bloemen en planten bezig te zijn. We kunnen onze passie hierin kwijt en hopen de mensen enthousiast te maken met onze creatieve ideeën.” Annemiek vult aan: “We streven er naar om voor iedere klant een passend boeket te maken, of dit nu klein is of juist groot. Onze vroegere klanten zullen het assortiment vinden dat ze gewend waren. Zo hopen we hem weer in de nieuwe winkel te ontmoeten.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.