Home / Velp / ING Velp organiseert wijnbelevenis

ING Velp organiseert wijnbelevenis

VELP – Vorige week heeft ING Velp voor zijn relaties een wijnbelevenis gehouden. Tijdens deze avond was er de mogelijkheid om op informele wijze kennis te maken met de ING en andere genodigden.

Tevens heeft ING kantoor Velp een platform geboden aan de in Velp gevestigde Art Gallery O-68. Voor ING is kunst altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze bijdrage aan de samenleving. De avond werd aangekleed met een ‘gallery pop up store’ verzorgt door Art Gallery O-68. Eigenaresse Annemie Emons verzorgde een presentatie over de aanwezige kunstwerken. De galerie is voor iedereen die zich wil laten raken door de schoonheid van kunst en adviseert over aankoop en opbouw van collecties.
De aanwezige wijnliefhebbers hebben 8 wijnen en spijscombinaties kunnen proeven. De Wijnzaak verzorgde naast de wijn ook de informatie over de wijn, de afkomst, de vinificatie en de wijn-spijs combinaties.
Het team van ING kantoor Velp heeft hier samen met lokale ondernemers en genodigden invulling aangegeven en een bijzondere wijnbelevenis ervaren.
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.