Home / Uncategorized / Geweldige Eerbeekse ATB-tocht

Geweldige Eerbeekse ATB-tocht

EERBEEK – Nu laten Mountainbikers zich doorgaans al niet snel afschrikken door minder goede weersomstandigheden, maar zondag koesterden ook zij zich natuurlijk met graagte aan de schitterende eerste lentedag waarop we werden getrakteerd. Liefst 1235 deelnemers gingen van start voor de Eerbeekse Veld Toertocht van Last Gear. De fraaie routes voerden ook door gebieden die doorgaans zelfs niet toegankelijk zijn voor fietsers en onderweg had de organisatie gezorgd voor een stel lastige ‘extreems’. Gevaarlijk was het echter nergens en op enkele mechanische pechgevallen na, hoefde de EHBO eigenlijk niet in actie te komen om berijders te verzorgen. Zoals gebruikelijk waren de deelnemers na afloop unaniem in hun lof voor de weer perfecte organisatie van het Eerbeekse fietsevenement. Deze deelnemer stak dan ook onderweg al z’n duim op voor Last Gear! – foto: Gerrit van de Pol

Lees ook

Coronamaatregelen verlengd tot eind april

REGIO – Het kabinet heeft besloten om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.