Home / Eerbeek / Geef oude meubels een nieuwe look via Old Nieuw Spul

Geef oude meubels een nieuwe look via Old Nieuw Spul

EERBEEK – Esther Hoevers van Old Nieuw Spul in Eerbeek kijkt samen met haar klanten naar mogelijkheden om oude meubels een nieuwe look te geven. Iedereen heeft wel een oud meubelstuk zoals een kast, tafel of stoel die niet meer in het interieur past of waar men op uit is gekeken. Maar vaak is het meubelstuk nog in prima staat.

Hoevers kan meubels een nieuwe look geven met bijvoorbeeld white wash, beits of een lak. Op die manier hoeft men geen nieuw meubel te kopen en kan er weer jarenlang plezier beleefd worden aan het meubelstuk. Old Nieuw Spul helpt iedereen hier graag bij.
Esther Hoevers is Old Nieuw Spul gestart omdat zij na jarenlang werk bij een groot bedrijf ontslagen is wegens bezuinigingen. Hoevers is ontzettend handig en creatief. Ze knapt al jarenlang voor haarzelf kasten op en verkoopt deze weer. Ze koopt ook kasten in en ook die verkoopt ze weer. De kasten worden voorzien van een nieuwe laag verf of welke andere afwerking dan ook. Daarvoor worden de meubels eerst met een straalmachine geschuurd. Omdat dit stralen met een hele fijne korrel gebeurt, tast dit het hout ook niet aan. Ook tuinmeubilair van elk soort hout kan gestraald worden zodat dit er weer mooi en fris uitziet.
Op 24 maart staat Hoevers op de LadiesNight beurs in de Reuvershoeve in Brummen. Daar laat ze een aantal voorbeelden zien.

www.oldnieuwspul.nl
tel. 06 – 15444239
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.